30-01-2019 Saat:19:41
Merhabalar,
Siz değerli KHT forum üyelerine özel fırsatlarımız bulunmaktadır. Bu fırsatlardan nasıl yararlanabileceğiniz ve ne gibi fırsatlarımız olduğunu aşağıda belirtiyorum.
FIRSATLARDAN YARARLANABİLMENİZ İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER :
1-) En az 10 tane alıntı ya da özgün konu açmak
2-) 20 Post sayısına ulaşmak
ŞARTLARI YERİNE GETİRMENİZ HALİNDE..:
Aşağıdakilerden istediğiniz birini seçebilirsiniz
1-) Nick değişimi
2-) Yönetim üyelerinden 1 ay boyunca özel yardım alabilmek
3-) Kendi sitenizin reklamını 1 ay boyunca KHT forumumuzun üst kısmında yayınlatmak
4-) Sıfırdan ileriye komple Java eğitim seti arşivine sahip olmak (Video Anlatım + 5 GB)
NOT: Kurslar şartları yerine getirenlere ücretsiz verilecektir.
Şartları yerine getirdikten sonra Yusuer (ben) nickli admine istediğiniz 1 fırsatı yazarak yararlanabilirsiniz. İyi forumlar dilerim
Saygılarımla...
- Üst Düzey Yönetim //YUSUER -
Siz değerli KHT forum üyelerine özel fırsatlarımız bulunmaktadır. Bu fırsatlardan nasıl yararlanabileceğiniz ve ne gibi fırsatlarımız olduğunu aşağıda belirtiyorum.
FIRSATLARDAN YARARLANABİLMENİZ İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER :
1-) En az 10 tane alıntı ya da özgün konu açmak
2-) 20 Post sayısına ulaşmak
ŞARTLARI YERİNE GETİRMENİZ HALİNDE..:
Aşağıdakilerden istediğiniz birini seçebilirsiniz
1-) Nick değişimi
2-) Yönetim üyelerinden 1 ay boyunca özel yardım alabilmek
3-) Kendi sitenizin reklamını 1 ay boyunca KHT forumumuzun üst kısmında yayınlatmak
4-) Sıfırdan ileriye komple Java eğitim seti arşivine sahip olmak (Video Anlatım + 5 GB)
NOT: Kurslar şartları yerine getirenlere ücretsiz verilecektir.
Şartları yerine getirdikten sonra Yusuer (ben) nickli admine istediğiniz 1 fırsatı yazarak yararlanabilirsiniz. İyi forumlar dilerim
Saygılarımla...
- Üst Düzey Yönetim //YUSUER -
Merak Edilicek Bir Yanimiz Yok. Siradan Biriyiz.. Bahsedilicek Kadar Ozel, Bahsi Edilmeyecek Kadar Eskiyiz !